Τι το θέλεις το κάθισμα? SIGMA OFFICE

Τι το θέλεις το κάθισμα?

 

 

Στην SIGMA μετά από πολλά έτη εμπειρίας, εκπαίδευσης και αναζήτησης, είμαστε στη θέση να ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πως θα ανακαλύψουμε ΠΟΙΟ είναι το ΣΩΣΤΟ κάθισμα για εσένα!

 

Γνωρίζουμε τις ερωτήσεις που πρέπει να σου κάνουμε, ώστε οι απαντήσεις σου να μας κατευθύνουν στα κατάλληλο κάθισμα για τις ανάγκες σου!

 

Όταν επισκέπτεσαι ένα κατάστημα SIGMA, έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα πλήθος καθισμάτων που διαφέρουν ως προς τις ρυθμίσεις, το ύψος, το μέγεθος, το χρώμα, το υλικό κατασκευής.. Κάποια καθίσματα έχουν προσκέφαλο, άλλα όχι. Κάποια έχουν ενσωματωμένο υποπόδιο. Κάποια είναι καλουπωτά, κάποια άλλα έχουν πατενταρισμένους μηχανισμούς, κάποια είναι απλά... Κάποια προσαρμόζονται άψογα στο σώμα σου, κάποια άλλα όχι....

Όταν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ένα κάθισμα γραφείου... ΠΟΙΟ πρέπει να επιλέξεις?

Οι εξιδεικευμένοι πωλητές στα καταστήματα μας, θα σε οδηγήσουν μέσα από μία σειρά ερωτήσεων ... σε εκείνο το μονοπάτι που θα αποτελείται από τα ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ που εφαρμόζουν στο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ αλλα και στις ΑΝΑΓΚΕΣ σου.

 

Τι το θέλεις το κάθισμα?

Ποιο είναι το ύψος σου?

Πόσες ώρες θα το χρησιμοποιείς?

Ποια είναι η εργασία σου?

Ταλαιπωρείσαι από μυοσκελετικές ή άλλες παθήσεις?

 

Οι απαντήσεις αυτών και πολλών άλλων ερωτήσεων, θα μας βοηθήσουν ώστε να σου προτείνουμε εκείνα τα καθίσματα που καλύπτουν τις απατήσεις & τις ανάγκες σου ΑΛΛΑ κυρίως θα σε ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ κατάλληλα για τη χρήση που τα θέλεις..

 

Όλοι μπορούμε να καθίσουμε σε κάποιο κάθισμα.. με κάποιο τρόπο.

Όλοι μπορούμε να εργαστουμε επί ώρες σε ένα κάθισμα χωρίς πλάτη, χωρίς μπράτσα

Όλοι μπορούμε να ρίξουμε τα standards μας

ΣΗΜΑΣΙΑ έχει ΠΟΙΟ είναι το ΚΟΣΤΟΣ για την ΥΓΕΙΑ μας.

 

Στην SIGMA μας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να προσφέρουμε σε ΚΑΘΕ άνθρωπο ένα ΣΩΣΤΟ κάθισμα.

Να τον βοηθήσουμε να αναβαθμίσει την παραγωγικότητα του, να μειώσει τους σωματικούς πόνους, να ευχαριστιέται την εργασία του.

Στην τελική ... να ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ τη ζωή του.

 

Για κάποιους το κάθισμα, είναι απλά μία άψυχη καρέκλα .. για εμάς είναι ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ και αποτελεί μία επένδυση στον εαυτό μας!

 


ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ?

>> Διαβάστε τον οδηγό αγοράς ενός ΣΩΣΤΟΥ & ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΥ καθίσματος γραφείου.


 
espa-logo