• Σταθμός Εργασίας Musa - SIGMA OFFICE

Σταθμός Εργασίας Musa


Η απλότητα που κερδίζει τις εντυπώσεις. Δημιουργεί ένα μοντέρνο αποτέλεσμα στο χώρο και προσφέρει ευελιξία σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Περιγραφή
Ο σταθμός εργασίας Musa αποτελεί μία εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή, καθώς το σύνολο των παραλλαγών του μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου, εξασφαλίζοντας σας λειτουργικές λύσεις.

Αποτελείται από μεταλλικό σκελετό που κατασκευάζεται από μορφοσωλήνα υψηλής αντοχής, διαμετρήματος 30 x 30 x 1.5 mm και συγκολάται με συνεχής ραφές, από ειδικό σύρμα ηλεκτροσυγκόλλησης.
Ο σκελετός βάφεται σε χρώμα γκρι, ανθρακί, λευκό ή μαύρο με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.
Τα 4 πόδια του σκελετού βιδώνονται, σε λάμες, που συγκολλούνται στις άκρες του πλαισίου και καταλήγουν σε ρεγουλατόρους ύψους, για την πλήρη ευθυγράμμιση του στο πάτωμα. Η επιφάνεια εργασίας είναι από μελαμίνη πάχους 18mm με περιμετρική επένδυση από ABS, πάχους 2mm, του ιδίου χρώματος με την επιφάνεια.

Κατασκευάζεται σε τυποποιημένες διαστάσεις ανά θέση:
80x80x75h cm
100x80x75h cm
120x80x75h cm
140x80x75h cm
160x80x75h cm
180x80x75h cm ή
μπορείτε να επιλέξετε μια ειδική κατασκευή στις διαστάσεις που σας ταιριάζουν.

Συνεπίπεδη προέκταση.
Για μια ολοκληρωμένη επιλογή, προσθέστε στα γραφεία την προέκταση, αντίστοιχης κατασκευής. Η επιφάνεια της είναι στο ίδιο επίπεδο με την επιφάνεια του γραφείου. Κερδίστε χώρο για ένα πιο λειτουργικό αποτέλεσμα.

Τα χρώματα προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επιφάνεια μελαμίνης πάχους 18mm σε λευκό, γκρι, ανθρακί, μπεζ, μαύρο ή ακακία (1277). Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάξει στον χώρο σας.

Διατηρείστε την ηρεμία στον χώρο εργασίας σας.
Στο γραφείο Musa μπορούν να προστεθούν διαχωριστικά από μελαμίνη πάχους 18mm, σε ανάλογο μήκος με αυτό του γραφείου ή διαχωριστικά με ηχοαπορροφητικές ιδιότητες με επένδυση υφάσματος σε πολλαπλές επιλογές.

Συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση.

Τα γραφεία Musa σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε σταθμούς εργασίας εξοικονομώντας χώρο ενώ προάγετε την ομαδικότητα στην εργασία σας.

Τα γραφεία μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους σε διάφορους σχηματισμούς ανεξαρτήτως των θέσεων εργασίας.

Δημιουργήστε σταθμούς εργασίας ανά δυάδες, τριάδες, τετράδες, ακόμα και εξάδες σε σχήματα "Π", σταυρού ή ότι άλλο επιθυμείτε.
 Σταθμός Εργασίας Musa SIGMA OFFICE

Οι μελαμίνες είναι της εταιρείας Egger με προδιαγραφές Ε1 για την χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης.

 Σταθμός Εργασίας Musa  Τα υλικά κατασκευής είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο <b>ΕΝ 14322 της Ε.Ε.</b> για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).   SIGMA OFFICE

Τα υλικά κατασκευής είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο ΕΝ 14322 της Ε.Ε. για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).

 Στο κάτω μέρος φέρουν πέλματα με <b>ρεγουλατόρους (ύψους) </b>για σωστή και ασφαλή στήριξη των γραφείων στο δάπεδο.  SIGMA OFFICE

Στο κάτω μέρος φέρουν πέλματα με ρεγουλατόρους (ύψους) για σωστή και ασφαλή στήριξη των γραφείων στο δάπεδο.

 Σταθμός Εργασίας Musa  Συνοδεύεται από γραπτή <b>εγγύηση</b> καλής λειτουργίας 5 ετών.  SIGMA OFFICE

Συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών.

Χαρακτηριστικά

 

Είδος:   Σταθμός Εργασίας
     
Επιφάνεια :   Επιφάνεια μελαμίνης πάχους 18mm, που περιμετρικά φέρει φιλμ ABS πάχους 2mm.
     
Ιδαιτερότητα :   Ρεγουλατόρους (ύψους) για σωστή και ασφαλή στήριξη των γραφείων στο δάπεδο
     
Χρώματα   Όλα τα διαθέσιμα χρώματα της εταιρείας μας.
     
Εγγύηση :   5 έτη καλής λειτουργίας
     


Χρωματολόγιο

χρωματολόγιο μελαμίννης egger 1277.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger U156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger -U961 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger U708 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger W1000 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger U9999 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA


Συνδυάστε το με


Δείτε επίσης


Χρήσιμα Άρθρα

espa-logo