Menu
Καθίσματα πολυουρεθάνης: Τα οφέλη SIGMA OFFICE

Καθίσματα πολυουρεθάνης

Πως συμβάλλουν θετικά στη λειτουργία μιας επιχείρισης;

 

Ένα σωστό εργασιακό περιβάλλον δεν χαρακτηρίζεται αποκλειστικά από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων, αλλά κυρίως από τις υπάρχουσες υποδομές.

 

Οι υγιείς συνθήκες εργασίας θα πρέπει να αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι, προκείμενου να διασφαλιστεί η συνεχής ασφάλεια και η ευημερία των εργαζομένων.

Έρευνες αποδεικνύουν το γεγονός πως η έλλειψη των κατάλληλων εξοπλισμών καταλήγει να προκαλεί ανεπιθύμητα προβλήματα, όπως: εργατικά ατυχήματα, ασθένειες και απώλεια παραγωγικότητας.

Επομένως, κρίνεται απαραίτητο οι επιχειρήσεις να επενδύουν σε προϊόντα, όπως είναι τα καθίσματα πολυουρεθάνης, τα οποία θα τους βελτιώσουν τις συνθήκες, επιφέροντας μια ποιοτική λειτουργία. 

 

Ποιες είναι οι κύριες πληροφορίες για τα καθίσματα πολυουρεθάνης;

Η κατασκευή τους βασίζεται σε ένα αφρώδες υλικό, το οποίο είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και εύκαμπτο. Γενικότερα, η πολυουρεθάνη είναι ένας συνθετικός πολυμερής υδρογονάνθρακας, που ανήκει στην κατηγορία των πολυμερών. Αξιοποιείται σε μέγιστο ποσοστό από πολλούς τομείς της βιομηχανίας και της καθημερινής ζωής. Τα είδη της ανέρχονται σε τρεις τύπους, με την ελαστική πολυουρεθάνη να απασχολεί περισσότερο λόγω το ότι χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή καθισμάτων και άλλων προϊόντων που απαιτούν μαλακότητα και ελαστικότητα.

 

Ποιες είναι οι εταιρείες που τα προτιμούν;

Η ενσωμάτωσή τους στον εργασιακό χώρο δεν προϋποθέτουν κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος ούτε ανταποκρίνονται αποκλειστικά σε απαριθμημένους κλάδους δραστηριότητας. Τα συναντάμε σε γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και αναμονής, αλλά και σε άλλους τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η εκπαίδευση, η βιομηχανία και η φαρμακοβιομηχανία. Γενικά, οποιαδήποτε επιχείρηση που έχει ανάγκη να παρέχει καθίσματα για τους εργαζομένους της ή για τους πελάτες της μπορεί να τα επιλέξει.

 

Ποια είναι τα οφέλη που αποκομίζονται;

Τα καθίσματα πολυουρεθάνης θεωρούνται μια εξαιρετική αγορά.

Η πληθώρα των πλεονεκτημάτων τους δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον, κατά το οποίο ο εργαζόμενος θα δύναται να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Οι δύο λέξεις που τα αντιπροσωπεύουν είναι κυρίως η άνεση και η στήριξη σε βασικές περιοχές του σώματος, δηλαδή τη μέση και την πλάτη, μειώνοντας την πίεση που ασκείται και αποφεύγοντας τους πόνους στον αυχένα και τα γόνατα.

Η συντήρησή τους θεωρείται εύκολη, δεδομένου πως καθαρίζονται αποτελεσματικά με ένα υγρό πανί.

Είναι ανθεκτικά στη φθορά, τη βρωμιά και τη σκόνη, γι αυτό και καθιστώνται ως μακροχρόνια καθίσματα, τα οποία θα διατηρηθούν στο χώρο σας αναλλοίωτα.

Διαπιστώνεται λοιπόν, πως ανεξάρτητα από τον υπάλληλο, μέσω της χρήσης των καθισμάτων πολυουρεθάνης επωφελείται και η επιχείρηση, καθώς αυτομάτως μειώνεται το κόστος συντήρησης του εξοπλισμού και μετακινούνται εύκολα.

Επομένως, βάσει των αναφερόμενων, εργασιακοί χώροι όπως οι κλινικές, τα εργαστήρια και τα super markets οφείλουν να τα περιλαμβάνουν. Η υγιεινή είναι το βασικό συστατικό τους, γι αυτό είναι σημαντικό να επενδύουν σε όσα προϊόντα συνεισφέρουν θετικά γι αυτό.

 

Από που μπορούμε να αγοράσουμε αξιόπιστα καθίσματα πολυουρεθάνης;

Η εταιρεία SIGMA OFFICE έχει προνοήσει για την καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεών σας, γι αυτό και στο site μπορείτε να αναζητήσετε διαφορετικές επιλογές.

Όσοι επιθυμείτε ένα σταθερό υπερυψωμένο σκαμπό με υψηλή αντοχή, αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, τότε προτείνεται το προϊόν χωρίς μπράτσα Softly g.

Για τροχήλατο  σκαμπό, που αξιοποιείται ως ένα επιπλέον βοηθητικό κάθισμα, χαρίζοντας την απόλυτη ευελιξία  δείτε το Rebecca  ή το Classico PU από μαύρη μαλακή μασίφ χυτή πολυουρεθάνη, διατηρώντας τη σωματική υγιεινή.

Από την άλλη, τα PU2, PU4 και Work ανήκουν στην κατηγορία των τραχήλατων σκαμπό, εξίσου από μαύρη μαλακή μασίφ χυτή πολυουρεθάνη, με αντιμυκητιακές – αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, με υψηλή αντοχή και ευελιξία.

 

>> Μια έρευνα στα προϊόντα πολυουρεθάνης θα σας προσφέρουν επιπρόσθετες πληροφορίες, επιλέγοντας το ιδανικό για εσάς κάθισμα.

 

Καθισματα Πολυουρεθάνης

 

Καθισματα Πολυουρεθάνης

 

Καθισματα Πολυουρεθάνης

 

Καθισματα Πολυουρεθάνης

 

 

 

Για τις επιχείρησεις που ενδιαφέρονται να διαφυλάξουν την υγειονομική ασφάλεια των εργαζομένων, η SIGMA OFFICE διαθέτει προϊόντα που πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από το Νόμο, με εξαιρετικές προδιαγραφές κατασκευής και τιμής.

 

 

  • Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία χρειάζεστε έτσι ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

 

 

espa-logo
espa-logo