• Θρανίο Proton 2s - SIGMA OFFICE

Θρανίο Proton 2s


Μια ευέλικτη πρόταση για μια αίθουσα με πολλαπλές χρήσεις.
Το θρανίο Proton δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες των σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων. Προσφέρει ευελιξία στον χώρο μάθησης, χάρη της κατασκευής του και διευκολύνει την αλλαγή των διατάξεων μέσα στην αίθουσα.

Περιγραφή
Το θρανίο Proton αποτελεί μια σύγχρονη λύση για κάθε τάξη, συνδυάζοντας υψηλή αντοχή και εργονομία.
Αποτελείται από μεταλλικό σκελετό που κατασκευάζεται από μορφοσωλήνα υψηλής αντοχής, διαμετρήματος 30x30x1.5 mm και συγκολλάται με συνεχής ραφές, με ειδικό σύρμα ηλεκτροσυγκόλλησης.
Ο σκελετός βάφεται σε χρώμα γκρι ανοιχτό με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.
Τα 4 πόδια του σκελετού είναι συγκροτημένα στις άκρες του παραπάνω πλαισίου και καταλήγουν σε ρεγουλατόροι ύψους, για την πλήρη ευθυγράμμιση του στο πάτωμα, μαύρου χρώματος.
Η επιφάνεια εργασίας είναι από μελαμίνη πάχους 18mm με περιμετρική επένδυση από ABS, πάχους 2mm, του ιδίου χρώματος με την επιφάνεια.

Συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας

Κατασκευάζεται σε τυποποιημένες διαστάσεις:
120x40x75h cm για χρήση διθέσιου θρανίου ή
60x40x75h cm για χρήση μονοθέσιου θρανίου ή
μπορείτε να επιλέξετε μια ειδική κατασκευή στις διαστάσεις που σας ταιριάζουν.

Το θρανίο Proton μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα με τα μέτρα του χώρου σας και σε όποια παραλλαγή επιθυμείτε για τον χώρο σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε τον σχεδιασμό του χώρου σας από τους σχεδιαστές της Sigma Office. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το γραφείο που έχετε ονειρευτεί και να δώσουμε ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα στην επιχείρηση σας, ακολουθώντας πάντα τους κανονισμούς για την σωστή διαμόρφωση των εκπαιδευτικών χώρων και τις σύγχρονες μεθόδους μάθησης.

Ένα θρανίο υψηλών προδιαγραφών
Μία αξιόπιστη επένδυση για την επιχείρηση σας. Ο σκελετός του θρανίου κατασκευάζεται από μορφοσωλήνα υψηλής αντοχής, όπου μετά την διαδικασία της φασφάτωσης, βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.

Τα χρώματα δίνουν πνοή στον χώρο!
Επιφάνεια μελαμίνης πάχους 18mm σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών που μπορούν να στολίσουν και να δώσουν άλλο αέρα σε μια αίθουσα. Διαθέτουν μια ευρύχωρη επιφάνεια που καλύπτουν άνετα την χρήση φορητού υπολογιστή όσο και έντυπο υλικό.

Ποιότητα υψηλών προδιαγραφών... σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανάγκες σας!
Το θρανίο Proton μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα με τα μέτρα του χώρου σας και σε όποια παραλλαγή επιθυμείτε για τον χώρο σας.
 Θρανίο Proton 2s SIGMA OFFICE

Οι μελαμίνες είναι της εταιρείας Egger με προδιαγραφές Ε1 για την χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης.

 Θρανίο Proton 2s  Τα υλικά κατασκευής του είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο <b>ΕΝ 14322 της Ε.Ε.</b> για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).   SIGMA OFFICE

Τα υλικά κατασκευής του είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο ΕΝ 14322 της Ε.Ε. για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).

 Για την προστασία της <b>επιφάνειας εργασίας</b>, περιμετρικά τοποθετείται ABS πάχους 2 mm, στο χρώμα της επιφάνειας του γραφείου.  SIGMA OFFICE

Για την προστασία της επιφάνειας εργασίας, περιμετρικά τοποθετείται ABS πάχους 2 mm, στο χρώμα της επιφάνειας του γραφείου.

 Θρανίο Proton 2s  Συνοδεύεται από γραπτή <b>εγγύηση</b> καλής λειτουργίας 5 ετών.  SIGMA OFFICE

Συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών.

Χαρακτηριστικά

 

Είδος:   Θρανίο φροντιστηρίου 2 θέσεων
     
Σκελετός :   Μεταλλικός.
Ο μεταλλικός σκελετός κατασκευάζεται από μορφοσωλήνα υψηλής αντοχής, διαμετρήματος 30 x 30 x 1.5 mm.
Ο μεταλλικός σκελετός“τρέχει” περιμετρικά την εκάστοτε επιφάνεια εργασίας και 1cm πιο μέσα από αυτήν.
Αυτό το πλαίσιο συγκολάται με συνεχής ραφές, με ειδικό σύρμα ηλεκτροσυγκόλησης.
     
Πόδια :   Τα 4 πόδια του σκελετού είναι συγκολημένα στις άκρες του παραπάνω πλαισίου και καταλήγουν σε ειδικά πλαστικά πέλματα, μαύρου χρώματος.
     
Βαφή Σκελετού :   Μετά τη φασφάτωση, βάφεται σε χρώμα γκρι ανοικτό, ανθρακί, μαύρο ή λευκό, με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.
     
Μετώπη :   Η μετώπη κατασκευάζεται από μελαμίνη πάχους18mm με περιθώρια ιδίου χρώματος πάχους 0,45mm.
     
Επιφάνεια εργασίας :   Η επιφάνεια εργασίας είναι μελαμίνη πάχους18mm με περιθώρια σε όλες τις πλευρές της, πάχους 2mm και του ιδίου χρώματος με αυτήν.
     
Χρώματα   Όλα τα διαθέσιμα χρώματα της εταιρείας μας.
     
Εγγύηση :   5 έτη καλής λειτουργίας
     


Χρωματολόγιο

egger-1122.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1145.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 1199.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1277.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 1330.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1387.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1582.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1636.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 2033.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3090.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3331.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3702.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3730.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3734-2.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger- F186.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger- F187.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA F206.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA F204.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA F433.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-F509.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U522.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U114.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U630.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA  - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U780.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U960.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-W1000.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U961.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U708.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA  - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U830.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA


Συνδυάστε το με


Δείτε επίσης


Χρήσιμα Άρθρα

espa-logo