• Θρανίο Mio 2s - SIGMA OFFICE

Θρανίο Mio 2s


Μια ευέλικτη & εργονομική πρόταση για μια αίθουσα με πολλαπλές χρήσεις. Το θρανίο Mio δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες των σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων. Προσφέρει ευελιξία στον χώρο μάθησης, χάρη της κατασκευής του και διευκολύνει την αλλαγή των διατάξεων μέσα στην αίθουσα. Φέρει υποπόδιο για την άνετη και σωστή θέση των μαθητών.

Περιγραφή
Το θρανίο Mio αποτελεί μια σύγχρονη λύση για κάθε τάξη, συνδυάζοντας υψηλή αντοχή και εργονομία.
Αποτελείται από μεταλλικό σκελετό που κατασκευάζεται από μορφοσωλήνα υψηλής αντοχής, διαμετρήματος 30x30x1,5 mm και συγκολάται με συνεχής ραφές, με ειδικό σύρμα ηλεκτροσυγκόλλησης.
Ο σκελετός βάφεται σε χρώμα γκρι ανοιχτό με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας. Τα 4 πόδια του σκελετού είναι συγκροτημένα στις άκρες του παραπάνω πλαισίου και καταλήγουν σε ρεγουλατόρους ύψους, για την πλήρη ευθυγράμμιση του στο πάτωμα, μαύρου χρώματος.
Η επιφάνεια εργασίας είναι από μελαμίνη πάχους 18mm με περιμετρική επένδυση από ABS, πάχους 2mm, του ιδίου χρώματος με την επιφάνεια.

Συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας

Κατασκευάζεται σε τυποποιημένες διαστάσεις:
120x40x75h cm για χρήση διθέσιου θρανίου ή
60x40x75h cm για χρήση μονοθέσιου θρανίου.

Σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Το θρανίο Mio μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα με τα μέτρα του χώρου σας και σε όποια παραλλαγή επιθυμείτε για τον χώρο σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε τον σχεδιασμό του χώρου σας από τους σχεδιαστές της Sigma Office. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το γραφείο που έχετε ονειρευτεί και να δώσουμε ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα στην επιχείρηση σας, ακολουθώντας πάντα τους κανονισμούς για την σωστή διαμόρφωση των εκπαιδευτικών χώρων και τις σύγχρονες μεθόδους μάθησης.

Υψηλές προδιαγραφές για υψηλές απαιτήσεις. Ο σκελετός του θρανίου Mio, αποτελεί μια αξιόπιστη επένδυση για την επιχείρηση σας, λόγο της αντοχής του, κατασκευάζεται από μορφοσωλήνα υψηλής αντοχής, όπου μετά την διαδικασία της φασφάτωσης, βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.

Δώστε το χρώμα που αντιπροσωπεύει την αίθουσα σας. Επιφάνεια μελαμίνης πάχους 18mm σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών που μπορούν να δώσουν ένα απόλυτα προσωπικό χαρακτήρα σε κάθε αίθουσα. Διαθέτει μια ευρύχωρη επιφάνεια που καλύπτει άνετα την χρήση φορητού υπολογιστή, όσο και την χρήση έντυπου υλικού.

Άνεση και εργονομία! Το θρανίο Mio φέρει υποπόδιο ίδιας κατασκευής και φιλοσοφίας με τον υπόλοιπο σκελετό, προσδίδει ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα και προσφέρει εργονομία και άνεση στους μαθητές σας.
 Θρανίο Mio 2s SIGMA OFFICE

Οι μελαμίνες είναι της εταιρείας Egger με προδιαγραφές Ε1 για την χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης.

 Θρανίο Mio 2s  Τα υλικά κατασκευής του είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο <b>ΕΝ 14322 της Ε.Ε.</b> για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).   SIGMA OFFICE

Τα υλικά κατασκευής του είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο ΕΝ 14322 της Ε.Ε. για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).

 Για την προστασία της <b>επιφάνειας εργασίας</b>, περιμετρικά τοποθετείται ABS πάχους 2 mm, στο χρώμα της επιφάνειας του γραφείου.  SIGMA OFFICE

Για την προστασία της επιφάνειας εργασίας, περιμετρικά τοποθετείται ABS πάχους 2 mm, στο χρώμα της επιφάνειας του γραφείου.

 Θρανίο Mio 2s  Συνοδεύεται από γραπτή <b>εγγύηση</b> καλής λειτουργίας 5 ετών.  SIGMA OFFICE

Συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών.

Χαρακτηριστικά

 

Είδος:   Θρανίο φροντιστηρίου 2 θέσεων
     
Σκελετός :   Μεταλλικός.
Ο μεταλλικός σκελετός κατασκευάζεται από μορφοσωλήνα υψηλής αντοχής, διαμετρήματος 30 x 30 x 1.5 mm.
     
Πόδια :   Τα 4 πόδια του σκελετού είναι συγκροτημένα στις άκρες του παραπάνω πλαισίου και καταλήγουν σε ρεγουλατόρους ύψους, για την πλήρη ευθυγράμμιση του στο πάτωμα, μαύρου χρώματος.
     
Βαφή Σκελετού :   . Ο σκελετός βάφεται σε χρώμα γκρι ανοιχτό με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.
     
Επιφάνεια εργασίας :   Η επιφάνεια εργασίας είναι από μελαμίνη πάχους 18mm με περιμετρική επένδυση από ABS, πάχους 2mm, του ιδίου χρώματος με αυτήν.
     
Χρώματα   Όλα τα διαθέσιμα χρώματα τς εταιρείας μας.
     
Εγγύηση :   5 έτη καλής λειτουργίας
     


Χρωματολόγιο

egger-1122.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1145.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 1199.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1277.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 1330.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1387.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1582.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1636.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 2033.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3090.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3331.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3702.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3730.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3734-2.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger- F186.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger- F187.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA F206.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA F204.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA F433.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-F509.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U522.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U114.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U630.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA  - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U780.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U960.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-W1000.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U961.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U708.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA  - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U830.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA


Συνδυάστε το με


Δείτε επίσης


Χρήσιμα Άρθρα

espa-logo