Ευρωπαϊκή Ημέρα Ξένων Γλωσσών

Ευρωπαϊκή Ημέρα Ξένων Γλωσσών 23-09-2017

 

Γιορτάστε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών με αφετηρία ένα μεγάλο διαδικτυακό διαγωνισμό που προσφέρει πλούσια δώρα ξένων γλωσσών!


Το διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού έχει ως στόχο την ανάδειξη του συναρπαστικού κόσμου των γλωσσών.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν μία ελληνική φράση, απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις.

Οι ορθές απαντήσεις θα τους οδηγήσουν στη σωστή ελληνική φράση και έτσι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε μία κλήρωση, όπου μπορούν να κερδίσουν διάφορα δώρα.


Το διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού οργανώνεται από τα Πολιτιστικά, Μορφωτικά και Γλωσσικά Ινστιτούτα/Ιδρύματα και τις Πρεσβείες 13 Ευρωπαϊκών κρατών στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τα δώρα για τους νικητές θα προσφέρονται από τις αντίστοιχες Πρεσβείες και τα αντίστοιχα Ινστιτούτα, οι δε νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών.Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη Μεγάλη Γιορτή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, 10:00-15:00 στο Ισόγειο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Ακολουθήστε το μονπάτι ...

Εισέλθετε στην ιστοσελίδα www.imera-glosson.eu, για να πάρετε  μέρος στο διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού.
Αρκεί, να ανακαλύψετε την ελληνική φράση που κρύβεται στο «μονοπάτι»  ... για να κερδίσετε δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Σουηδικών, Πολωνικών, Ρουμανικών και Τσεχικών.

 

Καλή Επιτυχία !!!


Πηγή : www.imera-glosson.eu