• Γραφείο Υπαλληλικό Musa - SIGMA OFFICE

Γραφείο Υπαλληλικό Musa


Η απλότητα που κερδίζει τις εντυπώσεις. Δημιουργεί ένα μοντέρνο αποτέλεσμα στο χώρο και προσφέρει ευελιξία σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Περιγραφή
Το υπαλληλικό γραφείο Musa αποτελεί μία εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή, καθώς το σύνολο των παραλλαγών του μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του επαγγελματικού σας χώρου, εξασφαλίζοντας σας λειτουργικές λύσεις.

Αποτελείται από μεταλλικό σκελετό που "τρέχει" κάτω από την επιφάνεια εργασίας και κατασκευάζεται από μορφοσωλήνα υψηλής αντοχής, διαμετρήματος 30 x 30 x 1.5 mm και συγκολάται με συνεχής ραφές, απλό ειδικό σύρμα ηλεκτροσυγκόλλησης.
Τα 4 πόδια του σκελετού βιδώνονται, σε λάμες, που συγκολλούνται στις άκρες του πλαισίου και καταλήγουν σε ρεγουλατόρους ύψους, για την πλήρη ευθυγράμμιση του στο πάτωμα.
Ο σκελετός βάφεται σε χρώμα γκρι, με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.
Η επιφάνεια εργασίας είναι απλό μελαμίνη πάχους 18mm με περιμετρική επένδυση απλό ABS, πάχους 2mm, του ιδίου χρώματος με την επιφάνεια.


Κατασκευάζεται σε τυποποιημένες διαστάσεις:
80x80x75h cm
100x80x75h cm
120x80x75h cm
140x80x75h cm
160x80x75h cm
180x80x75h cm ή
μπορείτε να επιλέξετε μια ειδική κατασκευή στις διαστάσεις που σας ταιριάζουν.

Συνεπίπεδη προέκταση.
Για μία πιο ολοκληρωμένη επιλογή, προσθέστε στο γραφείο την προέκταση, αντίστοιχης κατασκευής. Η επιφάνεια της είναι στο ίδιο επίπεδο με την επιφάνεια του γραφείου. Κερδίστε χώρο και εκμεταλλευτείτε και τις δύο, για ένα πιο λειτουργικό αποτέλεσμα.

Τα χρώματα προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επιφάνεια μελαμίνης πάχους 18mm σε λευκό, γκρι, ανθρακί, μπεζ, μαύρο ή ακακία (1277). Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάξει στον χώρο σας.

Διατηρείστε την διακριτικότητα σας.
Στο γραφείο Musa μπορεί να προστεθεί η μετόπη από μελαμίνη πάχους 18mm, σε ανάλογο μήκος με αυτό του γραφείου. Το κενό που αφήνει μεταξύ των ποδιών του, σέβεται τη συνολική αισθητική της κατασκευής, που στηρίζεται στην απλότητα ενός "ανοιχτού" χώρου.

Συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση.

Τα χρώματα προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για μία πιο ολοκληρωμένη επιλογή, προσθέστε στο γραφείο την προέκταση, αντίστοιχης κατασκευής.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το γραφείο που έχετε φανταστεί και να δώσουμε ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!
 Γραφείο Υπαλληλικό Musa SIGMA OFFICE

Οι μελαμίνες είναι της εταιρείας Egger με προδιαγραφές Ε1 για την χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης.

 Γραφείο Υπαλληλικό Musa  Τα υλικά κατασκευής είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο <b>ΕΝ 14322 της Ε.Ε.</b> για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).   SIGMA OFFICE

Τα υλικά κατασκευής είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο ΕΝ 14322 της Ε.Ε. για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).

 Στο κάτω μέρος φέρουν πέλματα με <b>ρεγουλατόρους (ύψους) </b>για σωστή και ασφαλή στήριξη των γραφείων στο δάπεδο.  SIGMA OFFICE

Στο κάτω μέρος φέρουν πέλματα με ρεγουλατόρους (ύψους) για σωστή και ασφαλή στήριξη των γραφείων στο δάπεδο.

 Γραφείο Υπαλληλικό Musa  Συνοδεύεται από γραπτή <b>εγγύηση</b> καλής λειτουργίας 5 ετών.  SIGMA OFFICE

Συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών.

Χαρακτηριστικά

 

Είδος:   Γραφείο υπαλληλικό
     
Επιφάνεια :   Επιφάνεια μελαμίνης πάχους 18mm, που περιμετρικά φέρει φιλμ ABS πάχους 2mm.
     
Σκελετός
  Μεταλλικός σκελετός που "τρέχει" κάτω από την επιφάνεια εργασίας και κατασκευάζεται από μορφοσωλήνα υψηλής αντοχής, διαμετρήματος 30 x 30 x 1.5 mm και συγκολάται με συνεχής ραφές, απλό ειδικό σύρμα ηλεκτροσυγκόλλησης
     
Χρώμα Σκελετού
  Βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, σε γκρι χρώμα.
     
Ιδαιτερότητα :   Ρεγουλατόρους (ύψους) για σωστή και ασφαλή στήριξη των γραφείων στο δάπεδο
     
Χρώματα   Όλα τα διαθέσιμα χρώματα της εταιρείας μας.
     
Εγγύηση :   5 έτη καλής λειτουργίας
     


Χρωματολόγιο

χρωματολόγιο μελαμίννης egger 1277.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger U156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger -U961 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger U708 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger W1000 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολόγιο μελαμίννης egger U9999 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA


Συνδυάστε το με


Δείτε επίσης


Χρήσιμα Άρθρα

espa-logo