Menu
  • Γραφείο Διευθυντικό Freely - SIGMA OFFICE

Γραφείο Διευθυντικό Freely


Στιβαρό με σχεδιαστική «εξυπνάδα» και ελευθερία, το διευθυντικό γραφείο Freely, είναι εδώ για να σου προσφέρει μια άνετη καθημερινότητα.. Ταιριάζει σε όλους τους χώρους.

Χαρακτηριστικά
Γραφείο Διευθυντικό Freely με μοναδικό σχεδιασμό συνδυάζοντας διαφορετικά πάχη μελαμινών.
Το ιδιαίτερο style του ποδιού σε σχήμα "Γ" με 50 mm μελαμίνη προσθέτουν το κύρος που αξίζετε ενώ η λεπτότερη επιφάνεια 18 mm τονίζει την αισθητική που το κάνει μοναδικό.
Μπορεί να κατασκευαστεί είτε χωρίς προέκταση, είτε με ανισόπεδη προέκταση.

Μπορείτε να επιλέξετε το γραφείο με προέκταση κερδίζοντας μία επιπλέον βοηθητική επιφάνεια.

Στο κάτω μέρος της προέκτασης μπορείτε να τοποθετήσετε και τη συρτάρια σας κερδίζοντας έτσι άπλετο χώρο για να κινηθείτε κάτω από την κύρια επιφάνεια του γραφείου σας.

Συνδυάστε το με τις βιβλιοθήκες Evenos 1 και Evenos 2 για να έχετε πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα καθώς και πολλούς χώρους αποθήκευσης.

Συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το γραφείο που έχετε φανταστεί και να δώσουμε ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

Διαφορετικότητα που ξεχωρίζει.

Η λεπτομέρεια που κάνει το διευθυντικό γραφείο Freely μοναδικό είναι τα διαφορετικά πάχη μελαμίνη υψηλής αισθητικής εναλλασσόμενων παχών που συνδυάζει με επιτυχία. Η επιφάνεια του γραφείου κατασκευάζεται από μελαμίνη 18mm η οποία ενισχύεται στο κάτω μέρος της με μεταλλικό πλαίσιο, ενώ τα πόδια από μελαμίνη πάχους 50 mm. Για μεγαλύτερη πολυτέλεια μπορείτε να επιλέξετε στο συγκεκριμένο μοντέλο, και κρύσταλλο σε χρώματα επιλογής σας.
Οι μεταβαλλόμενοι όγκοι ανάμεσα στην επιφάνεια εργασίας και στο υπόλοιπο γραφείο, τονίζουν  την κομψότητα και τις λεπτομέρειες της κατασκευής του. Ένα άνετο γραφείο βάθους 90 cm, που σου προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

 Γραφείο Διευθυντικό Freely  Διαφορετικότητα που ξεχωρίζει.  SIGMA OFFICE

Επιλογές που προσαρμόζονται σε κάθε χώρο.


Αναλόγως του χώρου και των αναγκών σας επιλέξτε ένα γραφείο με ή χωρίς βοηθητική προέκταση.
Μπορείτε να κινηθείτε στην απλή έκδοση ή να επιλέξετε την ανισόπεδη βοηθητική προέκταση.
Απελευθερώστε χώρο από τον κύριο χώρο εργασίας σας, χρησιμοποιώντας την επιφάνεια της προέκτασης. Από κάτω της, έχετε τη δυνατότητα να εντάξετε μια τροχήλατη συρταριέρα, ως δευτερεύων αποθηκευτικό χώρο. Λόγω των διαστάσεων, τόσο του γραφείου όσο και της συρταριέρας, κανένας δε θα αντιληφθεί ότι είναι ανεξάρτητο κομμάτι.

 Γραφείο Διευθυντικό Freely  Επιλογές που προσαρμόζονται σε κάθε χώρο.  SIGMA OFFICE
 Γραφείο Διευθυντικό Freely  Σταθερότητα & Design.  SIGMA OFFICE

Σταθερότητα & Design.

Τα κάθετα στοιχεία - πόδια του γραφείου κατασκευάζονται από μελαμίνη 50 mm που σας εξασφαλίζουν, εκτός από την στιβαρότητα, το μοναδικό design.
Μεταλλικό πλαίσιο στο κάτω μέρος της επιφάνειας εργασίας που την ισχυροποιεί. Σταθερή και ανθεκτική κατασκευή για ατελείωτες ώρες χρήσης.
Στα πέλματά του διαθέτει ρεγουλατόρους, που ρυθμίζουν το ύψος ώστε όπως και αν είναι το δάπεδο που θα πατήσει να υπάρχει ισορροπία και σταθερότητα.

Τολμησέ το.


Τολμήστε τη διχρωμία μεταξύ των ποδιών και της επιφανείας και προσωποποιήστε τον χώρο σας ανάλογα το γούστο σας.
Μονοχρωμία ή χρωματικοί συνδυασμοί, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε. Έχετε στη διάθεσή σας μια μεγάλη χρωματική παλέτα. Βάλτε φαντασία και χρώμα στο γραφείο σας ώστε να δένει αρμονικά με το χώρο και τη διακόσμησή του.

 Γραφείο Διευθυντικό Freely  Τολμησέ το.  SIGMA OFFICE
 Γραφείο Διευθυντικό Freely  Αποθήκευση.  SIGMA OFFICE

Αποθήκευση.

Συνδυάστε το με τις βιβλιοθήκες Evenos 1 και Evenos 2 για να έχετε πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα καθώς και πολλούς χώρους αποθήκευσης.

 Γραφείο Διευθυντικό Freely SIGMA OFFICE

Οι μελαμίνες είναι της εταιρείας Egger με προδιαγραφές Ε1 για την χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης.

 Γραφείο Διευθυντικό Freely  Τα υλικά κατασκευής του γραφείου είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο <b>ΕΝ 14322 της Ε.Ε.</b> για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).   SIGMA OFFICE

Τα υλικά κατασκευής του γραφείου είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο ΕΝ 14322 της Ε.Ε. για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).

 Για την προστασία της <b>επιφάνειας εργασίας</b>, περιμετρικά τοποθετείται ABS πάχους 2 mm, στο χρώμα της επιφάνειας του γραφείου.  SIGMA OFFICE

Για την προστασία της επιφάνειας εργασίας, περιμετρικά τοποθετείται ABS πάχους 2 mm, στο χρώμα της επιφάνειας του γραφείου.

 Γραφείο Διευθυντικό Freely  Συνοδεύεται από γραπτή <b>εγγύηση</b> καλής λειτουργίας 5 ετών.  SIGMA OFFICE

Συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών.

Χαρακτηριστικά

 

 

Είδος:   Σειρά Διευθυντικών Γραφείων
     
Επιφάνεια εργασίας :   Μελαμίνη πάχους 18mm η οποία ενισχύεται στο κάτω μέρος της με μεταλλικό πλαίσιο
     
Πόδια :   Μελαμίνη πάχους 50 mm που σας εξασφαλίζουν, εκτός από την στιβαρότητα, το μοναδικό design
     
Εγγύηση :   5 έτη καλής λειτουργίας
     


Χρωματολόγιο

egger-1145.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1180.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1277.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 1330.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1636.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 2033.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 3176.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3331.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3702.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3730.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3734-2.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger- F186.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA melamini Egger F187 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-F509.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U708.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U780.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U960.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U961.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολογιο μελαμινης egger-U999ST2 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-W1000.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA


Συνδυάστε το με


Δείτε επίσης


Χρήσιμα Άρθρα

espa-logo
espa-logo