Menu
Γιατί να επενδύσεις σε ένα κάθισμα γραφείου SIGMA OFFICE

Κάθισμα : Γιατί να επενδύσεις σε ένα εργονομικό κάθισμα γραφείου

 

Μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις στο σώμα και στο πνεύμα σου?

 

Ανακάλυψε για ποιο λόγο, η επένδυση σε ένα εργονομικό κάθισμα γραφείου, είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα σου.
 

 

01.Ξεκουράζει τη μέση σου.

Η εργονομική σειρά καθισμάτων γραφείου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις και μαξιλαράκια που ξεκουράζουν και ενισχύουν την πλάτη και τη μέση.

 

 

02. Μειώνει τον πόνο.

Η σωστή καθιστική στάση βοηθάει το σώμα, και το πνεύμα. Όταν κάθεσαι σωστά, δεν πιέζονται ομάδες του κορμού (αυχένας, μέση, πλάτη, ωμοπλάτες, οσφυική περιοχή, αγκώνες, καρποί κ.α.) με αποτέλεσμα τη μείωση του πόνου αλλά και την ελάφρυνση του σφυξίματος εξαιτίας αυτού.

 

 

03. Προστατεύει τη σπονδυλική στήλη, τους αστραγάλους και τα γόνατα.

Όσον αφορά τη σπονδυλική στήλη, τους αστραγάλους και τα γόνατα, ένα εργονομικό κάθισμα γραφείου διατηρεί τα επιμέρους τμήματα του σώματος στη σωστή θέση ώστε να μην δέχονται επιβαρύνσεις που ενισχύουν το αίσθημα του πόνου και της κούρασης, αλλά και στα νεότερα σε ηλικία άτομα δημιουργούν μυοσκελετικές και άλλες παθήσεις.

 

 

 

εργονομικό κάθισμα

 

 

 

04. Μειώνει τους πονοκεφάλους.

Η πλειοψηφία των εργονομικών καθισμάτων γραφείου περιλαμβάνει προσκέφαλο, ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να συντροφεύει τον αυχένα και όχι να τον αφήνει εκτεθιμένο σε κακή στάση ή ακόμη χειρότερα να ασκεί πίεση σε λάθος σημεία.

Η ρύθμιση του προσκέφαλου σε ύψος ώστε να ακουμπάει σωστά τον αυχένα, η κλίση του ώστε ακόμη και αν η προσοχή του χρήστη είναι διαγώνια ή στο πλάι αλά και η ρύθμιση εμπρός ή πίσω αποτελούν πολύ σημαντική επένδυση στην μείωση των πονοκεφάλων λόγω αυχενικού προβλήματος ή σφιξίματος από τη λάθος θέση του αυχένα.

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυνατότητα όταν εργάζεστε και όχι μόνον όταν θα χαλαρώσετε.

Συμβουλή : Τοποθετήστε το προσκέφαλο ελάχιστα πίσω από το κεφάλι σας, για να είναι μικρή η κίνηση του, για τη χαλάρωση των αυχενικών μυών.

 

 

05. Μειώνει τις ενοχλήσεις στους μηρούς.

Ένα εργονομικό κάθισμα γραφείου, οφείλει κατά τη χρήση του να μειώνει τις καταπονήσεις και τις ενοχλήσεις στους μηρούς.

Τα αφρώδη υλικά ενός καθίσματος σκοπό έχουν την ομαλή διανομή του βάρους του σώματος πάνω στην επιφάνεια του καθίσματος.

Η αντίληψη ότι όσο πιο βαθιά και μαλακή είναι η έδρα του καθίσματος τόσο πιο άνετο είναι, δεν ευσταθεί.

Το βαθύ κάθισμα με μαλακό γέμισμα (αφρώδες υλικό μαλακής πυκνότητας 200 -250), αναγκάζει το ισχιακό οστού να βυθιστεί πολύ μέσα σε αυτό με αποτέλεσμα όλο το φορτίο του βάρους του σώματος να μεταφερθεί στους γύρω από αυτό μύες και να προκαλέσει τοπικούς πόνους.

 

 

06. Αυξάνει την παραγωγικότητα.

Μπορείτε να γίνετε αποδοτικότεροι όταν κάθεστε σωστά. Ναι είναι αλήθεια. Οι μηχανισμοί τύπου Synchron & Sliding με ρύθμιση της σκληρότητας της κλίσης της πλάτης και της κύλισης της έδρας προσαρμόζονται μόνοι τους και προσφέρουν σωστή υποστήριξη στο χρήστη σε όποια εργασία και αν χρειαστεί να κάνει.

 

 

07. Προάγει κίνητρα.

Λιγότερες εξωτερικές επιπλοκές οδηγούν σε λιγότερο άγχος, απογοήτευση και χρόνιο πόνο, γεγονός που με τη σειρά του δημιουργεί περισσότερα κίνητρα στο χώρο εργασίας. Όταν ένας εργαζόμενος αισθάνεται υγιής και ζωντανός, η εργασία του θα προχωρήσει γρηγορότερα και θα επιτύχει την ολοκλήρωση ενός έργου, τότε θα απολαύσει περισσότερο το γεγονός ότι εργάζεται περισσότερο και θα μπορέσει να "γεννήσει" περισσότερες παραγωγικές ιδέες και έννοιες και να τις εφαρμόσει με αυξημένα κίνητρα.

 

 

 Απόλαυσε μία ξεκούραστη καθημερινότητα με ένα πραγματικό "εργαλείο"  ... το ΣΩΣΤΟ κάθισμα για το σώμα σου!

 

>> Ανακαλύψε τις μοναδικές προσφορές σε καθίσματα γραφεία για αυτό το μήνα. Περισσότερα μπορείς να βρεις, κάνοντας κλικ εδώ!

 

εργονομικό κάθισμα

 

 

 

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ:


"Προσπαθήστε να μην καθίσετε για πολλές ώρες. Αλλά όταν κάθεστε, προσπαθήστε να επιλέξετε καρέκλες που να συμμορφώνονται με τις αρχές της εργονομίας και να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του σώματός σας"

 

 

>> Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα σας βοηθήσει.

espa-logo
espa-logo