Menu
  • Γραφείο Διευθυντικό Omikron - SIGMA OFFICE

Γραφείο Διευθυντικό Omikron


Σειρά γραφείου με ιδιαίτερης σχεδίασης μεταλλικό σκελετό, στον οποίο προσαρμόζονται οι επιφάνειες και τα βοηθητικά έπιπλα.
Εκλεπτυσμένος και κομψός συνδυασμός υλικών, σε ένα γραφείο σχεδιασμένο για να κλέψει τις εντυπώσεις.
Με βασικό σχεδιαστικό άξονα την απλότητα, η σειρά διευθυντικών γραφείων Omikron, χωρίς κατασκευαστικές φλυαρίες, τονίζει την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα των γραφείων της.

Χαρακτηριστικά
Η διευθυντική σειρά γραφείων Omikron φέρουν μεταλλικό σκελετό, ο οποίος μπορεί να είναι επιχρωμιωμένος ή σε λευκό χρώμα.
Κοιτώντας την εξωτερική πλευρά του νομίζεις πως είναι παραλληλόγραμμος, αλλά αγγίζοντας τον από την εσωτερική, αντιλαμβάνεσαι την ιδιαιτερότητά του, πως είναι ένα γλυκό oval. Οι συγκολλήσεις των μεταξύ τους μερών, είναι αφανείς. Νομίζεις πως έτσι βγήκε από τη γη. Τέλειος.
Οι διαστάσεις της επιφάνειας εργασίας μπορεί να είναι :
180x90cm ή
200x90cm.



Συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το γραφείο που έχετε φανταστεί και να δώσουμε ένα απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα!

Μεταλλικός Σκελετός.

Ο μεταλλικός σκελετός των Omikron μπορεί να είναι επιχρωμιωμένος ή σε λευκό χρώμα. Κοιτώντας την εξωτερική πλευρά του νομίζεις πως είναι παραλληλόγραμμος, αλλά αγγίζοντας τον από την εσωτερική, αντιλαμβάνεσαι την ιδιαιτερότητά του, πως είναι ένα γλυκό oval. Οι συγκολλήσεις των μεταξύ τους μερών, είναι αφανείς. Νομίζεις πως έτσι βγήκε από τη γη. Τέλειος. Πάνω στον σκελετό, μπορείτε να τοποθετήσετε τη λεπτή επιφάνεια από μελαμίνη ή το κρύσταλλο ασφαλείας.

 Γραφείο Διευθυντικό Omikron  Μεταλλικός Σκελετός.  SIGMA OFFICE

Με ή χωρίς


Αποφασίστε αν θα αφήσετε το έπιπλο μόνο με την επιφάνεια εργασίας ή με την προσθήκη προέκτασης ή με τη βοηθητική κονσόλα. Μετά είναι εύκολο. Επιλέξτε τα χρώματα. Έχετε 50 για να βρείτε το συνδυασμό που αρμόζει σε εσάς.
Επιφάνεια εργασίας από μελαμίνη πάχους 18mm, με προαιρετική μετόπη πάχους 18mm. Με βάθος 90 cm, ώστε να σας επιτρέπει να εργάζεστε με άνεση και ευελιξία. Λεπτά χαρακτηριστικά και καλοφορμαρισμένες επιφάνειες, σε ένα γραφείο που θα γίνει το στολίδι του χώρου σας.
Οι διαστάσεις της επιφάνειας εργασίας μπορεί να είναι 180x90cm ή 200x90cm.

 Γραφείο Διευθυντικό Omikron  Με ή χωρίς  SIGMA OFFICE
 Γραφείο Διευθυντικό Omikron  Βοηθητική Κονσόλα  SIGMA OFFICE

Βοηθητική Κονσόλα

Η εργονομία αλλά και ο σχεδιασμός των γραφείων, ολοκληρώνεται με την βοηθητική κονσόλα. Με ύψος 55cm, δημιουργεί ένα σκαλοπάτι με την επιφάνεια εργασίας και σας επιτρέπει να κρύψετε τον όγκο ενός εκτυπωτή, που είναι δίπλα σας. Οι βοηθητικές κονσόλες από την εξωτερική πλευρά διαθέτουν ράφια, ενώ εσωτερικά υπάρχουν 3 μεγάλα συρτάρια με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς και ντουλάπι, που βρίσκεται σε θέση κάτω από την επιφάνεια εργασίας. Το πλήρες πλάτος της είναι 70cm, αλλά μπορούμε να "κόψουμε" τα ράφια της εξωτερικής πλευράς και να έχουμε το πλάτος στα 50cm. Επίσης, μπορούμε να φέρουμε "πρόσωπο" τη βοηθητική κονσόλα με το πλαϊνό του γραφείου, ώστε το συνολικό του μήκος να είναι αυτό της επιφάνειας εργασίας.
Επιλέξτε χρώμα για την κονσόλα, ανάμεσα σε λευκό, μαύρο, γυαλιστερό και soft, ανθρακι και μπεζ.

 Γραφείο Διευθυντικό Omikron SIGMA OFFICE

Οι μελαμίνες είναι της εταιρείας Egger με προδιαγραφές Ε1 για την χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης.

 Γραφείο Διευθυντικό Omikron  Τα υλικά κατασκευής του γραφείου είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο <b>ΕΝ 14322 της Ε.Ε.</b> για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).   SIGMA OFFICE

Τα υλικά κατασκευής του γραφείου είναι πιστοποιημένα με βάση το πρότυπο ΕΝ 14322 της Ε.Ε. για την αντοχή τους στη χάραξη και στο ράγισμα (cracking test).

 Για την προστασία της <b>επιφάνειας εργασίας</b>, περιμετρικά τοποθετείται ABS πάχους 2 mm, στο χρώμα της επιφάνειας του γραφείου.  SIGMA OFFICE

Για την προστασία της επιφάνειας εργασίας, περιμετρικά τοποθετείται ABS πάχους 2 mm, στο χρώμα της επιφάνειας του γραφείου.

 Γραφείο Διευθυντικό Omikron  Συνοδεύεται από γραπτή <b>εγγύηση</b> καλής λειτουργίας 5 ετών.  SIGMA OFFICE

Συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών.

Χαρακτηριστικά

 

Είδος:   Σειρά Διευθυντικών Γραφείων
     
Επιφάνεια εργασίας :   Η επιφάνεια εργασίας είναι από μελαμίνη της εταιρείας Egger πάχους 18mm
     
Σκελετός :   Μεταλλικός σκελετός.
Το σχήμα του σκελετού είναι παραλληλόγραμμος από την εξωτερική πλευρά του, ενώ απο την εσωτερική είναι oval.
     
Χρώμα σκελετού :   Λευκό ματ ή επιχρωμιωμένος.
     
Χρώματα επιφάνειας εργασίας :   Οι επιφάνειες των γραφείων διατίθενται σε πολλά μοντέρνα χρώματα ματ, ανάγλυφα ή γυαλιστερά
και συνοδεύονται από τις αντίστοιχες μετόπες.
     
Το γραφείο συνοδεύεται :   Πλευρικά ερμάρια (κονσόλες) στήριξης του γραφείου.
     
Βοηθητική κονσόλα :   Τα ερμάρια αυτά φέρουν 3 μεγάλα συρτάρια με μεταλλικά πλαϊνά και μηχανισμό επιβράδυνσης κλεισίματος και 1 ντουλάπι στην εσωτερική πλευρά
ενώ στην εξωτερική έχουν διαμορφωθεί ειδικά ράφια για την υποδοχή μικροαντικειμένων ή εγγράφων.
     
Εγγύηση :   5 έτη καλής λειτουργίας
     


Χρωματολόγιο

egger-1145.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1180.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1277.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 1330.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-1636.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 2033.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA 3176.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3331.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3702.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3730.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-3734-2.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger- F186.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA melamini Egger F187 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U708.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U780.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA U960.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U156.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-U961.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA χρωματολογιο μελαμινης egger-U999ST2 - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA egger-W1000.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA


Χρωματολόγιο από MDF & Formica

AGT-601.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA AGT-723.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA AGT-606.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA AGT-726.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA AGT-732.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA AGT-734.jpg - Χρωματολόγιο επίπλων γραφείου SIGMA


Συνδυάστε το με


Δείτε επίσης


Χρήσιμα Άρθρα

espa-logo
espa-logo